Chauffør-vikar i hele Storkøbenhavn

Zebra Chauffør-vikarbureau. Vi finder ALTID en løsning!

FÅ CHAUFFØRVIKAR

Zebra er specialiseret chauffør-vikar til lager- og transportbranchen, men vi dækker også andre erhvervsområder. 

Læs mere ❯

LEJ PERSONALE

Når du lejer personale hos Zebra Vikar, skal du hverken tænke på løn, forsikring, ATP eller feriepenge.

Få mere at vide ❯

PRIVATCHAUFFØR

Regnestykket er ganske simpelt. Beregn din egen timeløn, og hold den op imod, hvad du skal betale for en privatchauffør.

Se mere her ❯

AUTOTRANSPORT

Det betyder ikke noget, om du er løbet tør for benzin eller kørt galt. Zebra Autotransport klarer alle opgaver. 

Få tilbud her ❯

Specialiseret vikar-chauffør

Zebra Transport og Vikar har specialiseret sig i vikarservice til lager og transportbranchen, men vi dækker også andre erhvervsområder. Du kan få specialiserede vikar-chauffører inden for følgende områder: privatchauffører, chauffører (A,B,C,D,E), som har erfaring med distributionskørsel og kørsel med trækkere, lagerassistenter, truckførere, lagerforvaltere, arbejdsmænd, mandskab til specialopgaver og meget mere.

  • Lager- og transportbranchen
  • Truckførere
  • Distributionskørsel
  • Kørsel med trækkere
  • Lager-assistenter/ -forvaltere

Du kan også få arbejdsmænd og mandskab til specialopgaver. Hvis du er i tvivl om, vi har det rette mandskab til din opgave, så ring nu på 20 70 01 06, og få afklaring med det samme.

Få et gratis tilbud!!!

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Pris på chauffør-vikar

Du kan få en chauffør-vikar i alt lige fra 4 timer til længerevarende vikariater. Det kan f.eks. være ved spidsbelastning, sygdom ferier og lignende.

Din chaufførvikar kan også varetage mindre selvstændige opgaver, f.eks. ekstraopgaver, som dit normale personale ikke kan nå i dagligdagen, det kunne dreje sig om oprydning, opsætning af reoler, ændring af lagerlayout eller andre relevante opgaver. Hvis opgaven er fast afgrænset, kan vi aftale et fast tilbud. Kontakt os, og få en pris på din chauffør-vikar. 

HR-hjælp til at finde nye medarbejdere

Du kan også få HR-hjælp til at udvælge den nye medarbejder, du skal ansætte. Det kan enten være direkte fra vores emnebank, ved annoncering eller efter "try and hire"-princippet. Du prøver en af vores vikarer med henblik på fastansættelse. Så har begge parter mulighed for at lære hinanden at kende inden en beslutning om ansættelse.

Vi er der...

Vi har vores base i Ølstykke og Herlev, men vi rykker ud på hele Sjælland bl.a. i København, Ballerup, Jyllinge, Frederikssund, Hillerød, Roskilde, Værløse, Farum og omegn. Vi er der, hvor og når du har brug for os!

Se også vores services inden for:

Zebra Chauffør-vikar – Vi finder altid en løsning!